Информация за доставка

Доставката при покупки на стойност над 100 лв. ще бъде безплатна!!!


Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 14:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден след това.  Доставката е 3,90 лв.  за цялата страна и се извършва в рамките на 3-4 работни дни. Поръчка направена през делничен ден след 14:00 се ОБРАБОТВАТ на следващия ден. Обаждане от наш сътрудник можете да получите в рамките на 24 часа, след като сте направили поръчка - не важи за СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

Основен доставчик - фирма "РАПИДО"за София и за страната.
  
След като в онлайн магазин ReVue.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Rapido, до посочен от Потребителя адрес. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента!!!
Безплатна доставка за цялата страна при поръчки над 100лв, е в рамките на 3-4 работни дни.
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. 


Условия за връщане на продукт

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да  го върнете съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената за него сума съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Необходимо е, да следвате описаните стъпки:
 - Изпратете е-мейл на адрес: info@revue.bg  в който да посочите номера на поръчката, кода/овете на върнатия/те продукт/и.
 - Изпратете продукта в състоянието, в което сте го получили, без да сте го обработвали по какъвто и да било начин, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката.

Може да изпозлвате нашата онлайн система за рекламация от тук:

Онлайн рекламация


Разходите, направени по доставката за връщане на покупката са за Ваша сметка.
Стойността на върнатата стока може да се възстанови по банков път или чрез наложен платеж по куриер (при връщане на стоката), да се възстанови в 30-дневен срок от датата на връщане.

*За поръчка над 100лв. доставката е безплатна, при рекламация или връщане на продукт/и, включен/и в такава поръчка, поради което стойността на артикулите в поръчката става под 100 лв., revue.bg си запазва правото да удържи цената на обикновената доставка от сумата за върнатите продукти. 

За допълнителна информация се свържете с нас на имейл, скайп или по телефона.