Как да поръчам

РЕГИСТРАЦИЯ

За да пазарувате по-лесно и бързо, преди да направите своята поръчка, регистрирайте профил. Така ще можете да преглеждате хронологията на Вашите поръчки в www.revue.bg

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ЖЕЛАНИТЕ ПРОДУКТИ

Разгледайте продуктите в различните категории. За ваше улеснение при избирането на продукти, използвайте наличните филтри в колоната вляво - по цвят, категория, размер, цена. След като изберете продукт, кликнете на него за да отидете на неговата продуктова страница. От там изберете опциите които са налични за избрания продукт (цвят, размер..). Добвете продукта във вашата количка посредством бутона ПОРЪЧАЙ .

МОЯТА КОЛИЧКА

На страницата на вашата КОЛИЧКА, можете да видите продуктите които сте добавили както и да направите промени в количествата или да изтриете продукти. При поръчка на стойност над 60лв. доставката е безплатна. За да финализирате Вашата поръчка, натиснете бутона ПЛАЩАНЕ.

ПЛАЩАНЕ

При плащане имате възможност да влезете в профила си или ако все още нямате такъв – да се регистрирате. Завършването на поръчката става в 6 лесни стъпки. Уверете се, че сте въвели нужната информация коректно. За да потвърдите поръчката натиснете бутон ПОТВЪРДЕТЕ ПОРЪЧКАТА.