Връщане до 14 дни

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да  го върнете съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената за него сума съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Необходимо е, да следвате описаните стъпки:
 - Изпратете е-мейл на адрес: info@revue.bg  в който да посочите номера на поръчката, кода/овете на върнатия/те продукт/и.
 - Изпратете продукта в състоянието, в което сте го получили, без да сте го обработвали по какъвто и да било начин, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката.

Може да изпозлвате нашата онлайн система за рекламация от тук:

Онлайн рекламация


Разходите, направени по доставката за връщане на покупката са за Ваша сметка.
Стойността на върнатата стока може да се възстанови по банков път или чрез наложен платеж по куриер (при връщане на стоката), да се възстанови в 30-дневен срок от датата на връщане.

*За поръчка над 60лв. доставката е безплатна, при рекламация или връщане на продукт/и, включен/и в такава поръчка, поради което стойността на артикулите в поръчката става под 60 лв., revue.bg си запазва правото да удържи цената на обикновената доставка от сумата за върнатите продукти. 

За допълнителна информация се свържете с нас на имейл, скайп или по телефона.